Hirdetmény

Nyomtatóbarát változat

A BMH Nonprofit Kft., mint Borsod-Abaúj-Zemplén megye hulladékgazdálkodási közszolgáltatója az alábbiakról tájékoztatja.

Magyarország kormánya 2020. március 11-én kihirdette az élet-és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a
magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló 41/2020. (111.11.) rendeletet.

Figyelembe véve az új típusú koronavírus járvány hatásait és veszélyeit, az új vírus elleni védekezés érdekében a BMH Nonprofit Kft. ügyfelszolgálati irodai 2020. március 16-tól további rendelkezésig zárva tartanak.

Társaságunk célja, hogy ügyfeleink, munkatársaink és hozzátartozóik egészséget megóvja, ugyanakkor a közszolgáltatás biztonságát garantálja a kihirdetett veszélyhelyzet alatt.
Ezen időszakban továbbra is teljes kapacitással működik a telefonos ügyfélszolgalat, illetve a megkereséseket e-mailben is fogadják munkatársaink. A postai úton érkező megkereséseket és a személyes ügyfeleket Cégünk átmenetileg nem fogadja.

A kormányzati döntések következtében Borsod-Abaúj-Zemplén megye területen az új hulladékgyűjtő edényzetek átadás-átvétele határozatlan ideig szünetel.

Az vírus terjedésének megelőzese érdekében az alábbi hulladékudvarok 2020. március 19-től határozatlan ideig zárva tartanak:
- 3860 Encs, Ipartelep 543/12 hrsz.
- 3980 Sátoraljaújhely, 11021/8 hrsz.
- 3900 Szerencs, Eperjes utca 7.
- 3580 Tiszaújváros, Perényi Péter utca 1144/39 hrsz.

A hulladékgazdálkodási közszolgáltatást (gyűjtés és szállítás) változatlan tartalommal biztosítjuk.

A BMH Nonprofit Kft. az Ügyfélszolgálatok működéséről, valamint a hulladékgazdálkodási közszolgáltatási feladatok ellatasával kapcsolatban a veszélyhelyzet fennállása alatt folyamatos ártájékoztatást nyújt.

Együttműködésüket köszönjük!

Miskolc, 2020. március 17.

Üdvözlettel:
Csehovitsné Nagy •Zsuzsanna
Ügyvezető
BMH Nonprofit Kft.