• Az év utolsó összejövetelét tartották a Nyugdíjas klub tagjai. A névnapos Évák köszöntése után Takácsné Éva néni szavalt el egy verset majd karácsonyi dalok éneklésével folytatódott a délután. A mindig finom és látványos sütemények elfogyasztása mellett ünnepi barkácsolással színesítették a klubdélutánt a résztvevők. Kis karácsonyi díszeket készítettek és a karácsonyfa díszítését is kiegészítették felfűzött pattogatott kukoricával.

 • Tájékoztató a kutak vízjogi fennmaradási, jegyzői engedélyezési eljárásáról

   

  A 2018. január 1. napjától hatályos jogi szabályozás – a vízgazdálkodásról szóló 1995. évi LVII. törvény, valamint a vízgazdálkodási hatósági jogkör gyakorlásáról szóló 72/1996. (V. 22.) Korm. rendelet – alapján a vízjogi létesítési engedély nélkül megépített kutakra (vízi létesítményekre) az építtetőnek/tulajdonosnak vízjogi fennmaradási engedélyt kell kérni.

   


 • FELHÍVÁS

  GAZDÁLKODÓ SZERVEZETEK RÉSZÉRE !

   

  A hulladékgazdálkodási közszolgáltatásról szóló 10/2016. (VII.6.) önkormányzati rendelet értelmében nem kötelező a hulladékkezelési közszolgáltatást külön igénybe venni és azért díjat fizetni azon gazdálkodó ingatlanhasználónak, akinek a székhelye, telephelye, fióktelepe azon lakóingatlanba került bejegyzésre, ahol tulajdonosa, ügyvezetője, illetve annak közeli hozzátartozója természetes személyként a közszolgáltatást igénybe veszi. 

   

 • SZOCIÁLIS CÉLÚ TÜZIFA IGÉNYLÉSE

  TISZTELT LAKOSSÁG !

   

  A téli fűtési költségek csökkentéséhez a rászorulók az idei évben is igénybe vehetik a szociális célú tűzifa támogatást.

  A papír alapú kérelmeket 2018. december 31. napjáig folyamatosan lehet benyújtani a Mádi Polgármestreri Hivatalban.

 • 2018.11.21-én megnyílt a Művelődési Házban a Nyugdíjas Klub által szervezett lakodalmas kiállítás. December 1-ig hétköznap 9 órától 12 óráig szeretettel várjuk a kedves látogatókat.

Oldalak